Takip et

Uygulamalardaki evi sil tuşu ne işe yarar?

Daha önce tanımladığınız bir evi sildiğiniz zaman eve bağlı diğer kullanıcılar için de bu ev silinmiş olur. Ayrıca Cosa’nın o ev özelinde yaptığı öğrenimler ve daha önce yapılmış ayarlar da silinir. Örneğin evden taşınıp, Cosa’nızı da beraberinizde almak istediğinizde evi silebilir, başka bir eve Cosa kurulumunu yeniden yapabilirsiniz.

Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar

Bir Zendesk Hizmetidir